Servicii complete pentru asociațiile de proprietari din Bacău

Liste de plată, Cenzorate, State de plată, Declarații, foi de vărsământ, Revisal

Serviciile noastre

intocmire liste de plata si cenzor in Bacau

Liste de plată

Avem o experiență de 23 de ani la întocmirea listelor de plată . Probabil am fost primii din Bacău ce au început întocmirea listelor de plată pe calculator, clienții ne recomandă!

Cenzorate

Asigurăm servicii de cenzorat pentru asociațiile de Proprietari din Bacău. Beneficiați de verificări amănunțite a situației din asociație, Fiecare document se verifică și se introduce în contabilitate. Primiți un raport trimestrial detaliat cu toate operațiunile efectuate în contabilitatea asociației de proprietari!

Intocmim state de plata in Bacau

Salarizare

Ne ocupăm de tot ce implică forța de muncă plătită în asociațiile de proprietari din Bacău: întocmiri și transmiteri Revisal, State de plată, Declarații lunare, 112, 100 .., Foi de vărsământ, Ordine de plată contribuții

Despre noi

Avem o experiență de 24 de ani în colaborarea cu Asociațiile de Proprietari

Avem o vastă experiență în colaborarea cu asociațiile de proprietari din Bacău în vederea întocmirii listelor lunare de plată.

– Ocupăm funcția de cenzor la un număr important de asociații de proprietari din Bacau, fiecare document este verificat și înregistrat în evidența contabilă, iar la sfârșitul verificării se întocmește bilanțul cu Activul și Pasivul asociației, plus procesul verbal de verificare.
– Anual întocmim bugetul de venituri și cheltuieli al asociației

Întocmim lunar statele de plată, declarațiile 112 aferente salariilor, foile de vărsământ sau ordinele de plată.
Transmitere Revisal cu modificărilor salariale.
Întocmire contracte de munca/mandat, acte adiționale, decizii.

Ne ocupăm de descarcarea e-Facturilor trimise în Spațiul Privat Virtual pentru Asociațiile de proprietari sau de emiterea acestora în cazul în care asociația trebuie să emită e-Factură agenților economici din asociație.

Ne ocupăm de salvarea facturilor în format XML semnate cu sigiliul ANAF și arhivarea acestora pentru o perioadă de 5 ani conform cerințelor legale obligatorii de la 01,01,2024.

Avizier liste de plata Bacau

Întocmim lunar Liste de plată în Municipiul Bacau pentru mai multe Asociații de proprietari.

Modelul listei de plată poate fi adaptat asociației dumneavoastră, lista de plată putând fi personalizată după cum doriți.

Prețul pentru calculul listelor de plată lunare poate fi negociat la încheierea contractului, în funcție de mărimea asociației de proprietari.

Locație

Bacău, str. 9 Mai, nr. 3, sc. D, ap. 7

Program

9:00 AM – 15.00 PM
Luni – Vineri

Contactează-ne

Telefon: 0748435256
Email: infiintare.site@gmail.com